164848x bekeken sinds 8 januari 2008
13-05-2018: Hoeven 4

Teamblog

13-05-2018: Hoeven 4 - Cluzona 4 4-7

Deze zondag werden de kunsten van Cluzona 4 tentoon gespreid op het trage kunstgras in Hoeven tegen de plaatselijke VV, die zoals we in de heenwedstrijd hadden ervaren, een behoorlijk voetballende ploeg hebben. De resultaten van de laatste weken van zowel onszelf als Hoeven gaven echter hoop op een goed resultaat. Tel daarbij op dat ook deze ploeg de kansen niet vlot wilde afmaken en je hebt gewoon kans op een goed resultaat. De wedstrijd ontbrand na een kwartiertje als een aanvaller van Hoeven de bal voor zijn voeten krijgt in de 16 en besluit tot het afdrukken van een SS20 raket, waarbij Kevin nog steeds klaagt over fluitende geluiden in zijn oren. De reactie van ons duurt echter niet lang en enkele minuutjes later lanceert Joost Pieter die met zijn befaamde linker afdrukt en de 1-1 tegen de touwen werkt. Het is de opmaat voor een uiterst effectief Cluzona 4 halfuurtje waarbij 2 keer Pieter de afmaker is, zelfs een keer op assist van de linkshalf (of stond hij wel rechts?) van de dag Dave, die later ook nog betrokken is bij de 1-4 van Wilfred, maar daar waren zo veel mensen bij betrokken (over vele schijven noemt men dat) dat het werd gekroond tot de aanval van de dag. 1-4 bij rust terwijl we niet het idee hadden dat we nou zo heel veel beter waren (misschien zelfs wel minder) dan Hoeven. We hadden echter wel Pieter die zijn dodelijk effectieve linker eens liet spreken. Dus ging de wijsheid op “wie scoort die wint”.
In de rust enkele wissels van heren bij wie het vakantiebier op de voorhoofdjes stond en enkele wijsheden zoals “blijf scherp, want als ze de 2-4 maken dan zijn we er nog niet”
De 2e helft begint dus en wat schetst de verbazing na een minuut of 10 wordt dus de 2-4 gemaakt. Toch nog billen knijpen want inmiddels heeft heel Hoeven, inclusief de assistent van de assistent, ook wel door dat Pieter links is dus die kwam er ook niet helemaal doorheen. Hoeven was echter ook in de 2e helft voor de goal nog steeds niet doortastend genoeg dus de aansluitingstreffer viel niet. De 2-5 wel waarbij een assist van Kevin viel te noteren. Een lange doeltrap wordt door de verdediging niet door Pieter wel op waarde geschat, en hij maakt oog in oog met de keeper zijn 4e van de dag. Kort daarna werd ook Joost diep gestuurd maar op dat moment kwam 25 jaar leeftijdsverschil tussen onze spitsen wel heel goed naar voren en Joost kwam, ondanks verwoede sprintpogingen, niet tot een 1 tegen 1 met de keeper. Even later kon het boek toch dicht voor Hoeven want Maikel maakt de 2-6. De laatste 3 goals, 2 van Hoeven, 1 van ons, zijn voor de statistieken wat tot de 4-7 einduitslag leidt, Het eerste feestje in de kantine van die dag wordt dus door ons gevierd.

Scoreverloop:

• 1-0 Hoeven 4
• 1-1 Pieter, assist Joost
• 1-2 Pieter (volgens hem een effectbal?), ass Bart
• 1-3 Pieter, ass Dave
• 1-4 Wilfred, vloeiende aanval via CJ via Dave via Pieter
• 2-4 Hoeven 4
• 2-5 Pieter, ass Kevin
• 2-6 Maikel, ass Pieter
• 3-6 Hoeven 4
• 4-6 Hoeven 4
• 4-7 Pieter, ass Maikel
 
FvN punten

5. Kevin:
Krijgt het na zijn assist direct in zijn bol en laat direct DJ zijn veters strikken

4. Erik
Verdedigt de 2e paal met alle mogelijke lichaamsdelen, al ziet er dat soms wat lullig uit. Ook geeft hij advies op de stelling “als het 2-4 wordt dan wordt het spannend” namelijk “Dan moeten ze die dus niet maken”. Oude wijsheden van de nestor!

3. Joost
Is op de scooter duidelijk sneller dan in een sprint.

2. CJ
Er stond wel heel veel lui zweet op zijn stui in de rust

1. Michael P
Gaat nu wekelijks zijn dochter om advies vragen bij het invullen van de Lotto
Auteur: Eddy Bakker | 16 mei 2018

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in