161832x bekeken sinds 8 januari 2008
12-11-2017: Cluzona 4

Teamblog

12-11-2017: Cluzona 4 - Hoeven 4 1-4

Vandaag stond Hoeven 4 op het Wouwse menu. Al snel bleek dat ook vandaag het weer vooral eens wedstrijd zou worden van tegenhouden en hopen dat we met een snelle counter voor wat gevaar kunnen zorgen. Onze voorhoede was echter ook wat geďmproviseerd en Joost en Sander hebben in de loop der jaren toch wat aan snelheid ingeboet om snelle counters uit te voeren. Het was dus een lastig potje maar het tegenhouden ging de eerste 20 minuten prima. Toen sloeg echter weer het noodlot toe. Een van de voorzetten belandde tussen 16 meter en de penaltystip, de communicatie was weer niet helemaal 100%, de bal op het hoofd van Jesper, Kevin staat wat dichterbij dan verwacht en de boel vliegt keurig de touwen in. Koppies gingen toch wel wat omlaag en er werd niet altijd scherp meer verdedigd, waardoor Hoeven nog 2 keer kon scoren, met ogenschijnlijk makkelijk ogende wandelingen door de 16 meter van ons. Dit alles leverde dus een 0-3 ruststand op. Na rust eenzelfde beeld, maar vooral de lat werd geteisterd door de gasten. De keeper aan Hoevense zijde wilde ook wat plezier beleven in deze ochtend, waarbij hij vergat dat hij niet voor niets in de goal stond. Hij probeert Patrick uit te spelen, die steekt een been uit en verovert de bal en vervolgen schiet hij ogenschijnlijk koelbloedig de bal in het lege doel. Even later gaat de keeper opnieuw de mist in en maakt Joost de aansluitingstreffer maar de goed leidende Eric ziet er een overtreding in en keurt de treffer af. Even later wordt door Hoeven de definitieve genadeklap uitgedeeld en de 1-4 op het scorebord gezet.
Helaas wederom een terechte nederlaag tegen een betere, sportieve tegenstander. Vanaf nu komen er enkele potjes aan waarin we, als scorebordjournalistiek bedrijven, wat meer kans hebben om mee te spelen en voor de punten kunnen gaan.

Scoreverloop:
• 0-1 Hoeven 4
• 0-2 Hoeven 4
• 0-3 Hoeven 4
• 1-3 Patrick
• 1-4 Hoeven 4

FvN-punten:

5. Patrick: Na een lange onrustige nacht mist hij toch zijn bedje en hij valt dan ook spontaan om als hij zijn eerste bal wil overspelen. Hij blijft echter wel koelbloedig voor een leeg doel (of was dat schijn?)

4. Dennis: Heeft in deze wedstrijd zijn nieuwe bijnaam “Kiekeboe” verdiend. Speelt eerst de tegenstander in eigen 16 keurig uit waarbij een Kiekeboe over zijn lippen rolt. Geeft daarna een te kort passje op DJ waarop diezelfde tegenstander Kiekeboe terug roept en de bal hard naast poeiert

3. Wilfred: Was door een absentie van enkele wedstrijden even vergeten dat wij dit jaar meer achter de tegenstanders aan lopen dan andersom.

2. Jesper: Een eigen doelpunt om in te lijsten. Zo heeft hij er niet heel vaak 1 gemaakt

1. Michael P: Gebruikt Eddy als kinderoppas. Als beloning krijgt Eddy van dochter Martyna, worteltjes, komkommer en gesneden paprikaatjes aangeboden. Precies wat hij wenst op de zondagochtend……heerlijke groenten
Auteur: Eddy Bakker | 14 november 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in