162922x bekeken sinds 8 januari 2008
04-11-2017: Nieuw Borgvliet 2

Teamblog

04-11-2017: Nieuw Borgvliet 2 - Cluzona 4 5-1

Na de nederlaag een week eerder, nu naar Bergen om aan te treden tegen Borgvliet. De tegenstander was al bezig met de warming up, toen wij de kleedkamer indoken en ze begonnen dan ook iets feller dan wij aan de wedstrijd. Alle hens aan dek, maar daar kwamen we in eerste instantie goed doorheen. Toen kwam vervolgens het thema van de wedstrijd aan bod, communicatie of miscommunicatie. Bij communicatie betekent het dat er contact is tussen 2 personen (of gemeenschap, maar dat zullen we hier maar niet bespreken). Bij miscommunicatie gebeurd het dus dat het contact niet helemaal loopt zoals het bij goede communicatie zou moeten lopen. Hierbij een opsomming van wat er dan mis kan gaan:

Als Bart aangeeft dat hij last heeft van zijn bovenbeen en mogelijk geen hele wedstrijd kan spelen, is het vreemd dat hij binnen enkele minuten het veld af moet met een blessure aan de hamstring.

Als Kevin vervolgens roept tegen Dave om van de bal af te blijven is het vreemd dat je niet uit de weg gaat (zou Dave ook zijn blijven lopen als Eddy nog steeds keepte? Al was de kans klein geweest dat die zo ver zijn doel was uitgelopen (ik zal jullie maar voor zijn)) waardoor geen van beide de bal raakt (wel elkaar) en de 3e, helaas was dat een speler van Borgvlet, er met de bal ervandoor gaat en de bal in het lege doel werkt.

Als de tegenstander een bal terugspeelt op de keeper en Pieter staat daar nog tussen is het niet vreemd dat we daar de gelijkmaker uit maken (met wat moeite, maar hij was binnen)

Als de communicatie tussen de plaats van de voet en de plaats van de bal niet helemaal optimaal is dan kan de bal wel eens onder de voet van Kevin het doel in gaan

Als de communicatie tussen scheids en Anthony niet goed is, dan kun je wel eens van het veld af moeten.

Als de communicatie tussen keeper en verdediger weer niet helemaal optimaal is dan kan de bal wel eens via een eigen voet het doel in hobbelen (het kan natuurlijk ook gelegen hebben aan achtergebleven hagelkorrels).

Kortom, door wat vermijdbare fouten komen we op achterstand en helaas zijn we niet bij machte om dat nog goed te maken. Dat heeft uiteraard ook te maken met de betere tegenstander, maar het is wel zonde.
Overigens heeft uw verslaggever ook weer een uniek moment meegemaakt. Dit was voor hem de 1e keer dat een scheids het duel even stillegt in verband met een flinke hagelbui! Lang leve een dugout, al stond ie wel aan de verkeerde kant.

Scoreverloop:

- 1-0 Nieuw Borgvliet 2
- 1-1 Pieter
- 2-1 Nieuw Borgvliet 2
- 3-1 Nieuw Borgvliet 2
- 4-1 Nieuw Borgvliet 2
- 5-1 Nieuw Borgvliet 2

FvN-punten:

5. Bart: Als je zo nadrukkelijk spaart om in de middag succesvol het kabouterpad te kunnen lopen dan verdien je gewoon 5 punten
4. Dave: Moet leren luisteren naar Kevin. Voor de volledigheid, dat hoeft alleen op het voetbalveld 
3. Patrick: Trakteert het publiek op de hoofdtribune op een fantastische hakbal waarmee hij 2 Borgvliet spelers het (kabouter) bos instuurt
2. Richard: Durft in de 2e helft niet direct in het veld te gaan staan, maar wil eerst de 6 minuten straf van CJ uitzitten
1. Dirk-Jan: Probeert bij een corner weer zijn bekende Ron Zwerver smash techniek, maar deze scheids had het wel door
Auteur: Eddy Bakker | 07 november 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in